Hívás most!
Ajánlatkérés
VÁSÁRLÁS
FONTOS! Weboldalunkon árakat nem teszünk közzé, vásárlásra itt nincs lehetőség, de a VÁSÁRLÁS gombra történő kattintással azonnal átirányítjuk Önt webáruházunkba, ahol meg tudja vásárolni a kívánt terméket.

DMX Analyser

Az adatátviteli problémák kiszűrésére, és mihamarabbi megszüntetésére megjelentek különböző tesztelő, analizáló műszerek. A DEZELECTRIC cég bő 10 éves fénytechnikai tapasztalatára alapozva elhatározta, hogy kifejleszti a saját DMX teszterét, a DMX Analyser-t. A DMX Analyser egy többcélú műszer. A kifejlesztésekor elsődleges célunk az volt, hogy egy nagyon pontos, a DMX jel minden jellemzőjére kiterjedő vizsgálatára, és azok eredményének megjelenítésére képes terméket hozzunk létre, mely hatékonyan segíti minden fénytechnikában dolgozó szakember munkáját.

dmxtester_front_1          dmxtester_alucase

Főbb jellemzők, paraméterek

 • Bejövő DMX jel vizsgálata
 • Analóg vizsgálat: a bejövő jelszintek mérése, és kijelzése
 • Digitális vizsgálat: időzítések mérése, mikroszekundum-os tűréssel A szabványtól való mindennemű eltérés kijelzése.
 • A bejövő DMX jel 1:1-ben, időzítési paraméterekkel együtt rögzíthető csatlakoztatott pendrive-ra, és onnan vissza is játszható a DMX kimeneten keresztül.
 • A kijelzőn megjelenő mérési eredmények egy gombnyomásra szabványos képformátumba menthetők a pendrive-ra.
 • A megjelenített adatok többféle adatformátumban írhatók ki a kijelzőre: Decimális a tényleges DMX érték kiírásához Százalékos a színházasok kedvéért Bargraf-os a gyors adatváltozás megfigyelhetőségéért Az ínyenceknek 16-os számrendszerben.
 • Saját DMX jel adása: Minden időadatában konfigurálható adás, kezdve a BEAK hosszúságtól az adatcsomagban küldött adatok egymástól való távolságáig. DMX jel újraadása
 • A bejövő jelet képes a kimeneten újraadni úgy, hogy meghatározható, hogy a kiadott jel paraméterei milyenek legyenek. Így egy hibás, de még értelmezhető jelfolyamból a legszigorúbb szabványnak megfelelő jelet képes előállítani, és leadni.
 • DMX jel rögzítése pendrive-ra, és lejátszása pendrive-ról A bejövő jel adatait, és időzítését is rögzíteni képes 1:1-ben, azaz minden csomag minden paraméterét. A rögzített jel leadható akár a fájlban rögzített paraméterekkel, akár egyedi időzítésekkel. A piacon eddig egyedülálló módon minden adatcsomag minden adatát elmenti!
 • Kábel tesztelő funkció Terheléses zárlat és szakadás vizsgálat akár 3, vagy 5 pólusú DMX kábeleken.
 • Kábel azonosítás Többkörös DMX rendszerek esetén a pultól kiinduló kábelek közül segít meghatározni, hogy melyik kábel túlsó végén vannak eszközök csatlakoztatva, illetve a túloldalon egy egyszerű rövidzár létrehozásával jelzi a készülék, hogy melyik kábelről is van szó.

A készülék felépítése

Egy alumínium kofferban, úgynevezett ‘flight case’-be beszerelve helyezkedik el a műszer. Ezzel biztonságosan szállítható, és bevethető terepen is. A kofferben a készülék mögött fixen rögzítve a tápegység, és mellette még elegendő rakodóhely van kialakítva a a szükséges kiegészítők számára. Az előlap alatt található a két 6 V-os akkumulátor. Ezek töltése egyszerűen a tápegység csatlakoztatásával automatikusan történik, és a kijelző jobb felső sarkában folyamatosan követhető a töltöttségi szint, illetve a töltési folyamat. Akkumulátoros használattal a készülék folyamatosan több mint 6 órát képes üzemelni. Az energiatakarékos használat érdekében a beállítások menüben konfigurálható a kijelző háttérvilágítás intenzitása, és automatikus kikapcsolása. Nagy fényerejű grafikus kijelző segíti a munkát, és letisztult kezelhetőséggel rendelkezik, mindösszesen 6 széles nyomógomb segítségével turkálhatunk a menüben, állíthatjuk a paramétereket. Az ötpólusú szabványos csatlakozók mellett az elterjedt 3 pólusú csatlakozókat is találunk a készüléken, segítve a kompatibilitást. A csatlakoztatható pendrive segítségével a DMX jel rögzítésén és lejátszásán kívül a DEZELECTRIC termékeknél megszokott módon a készülék szoftvere is frissíthető, valamint az aktuális kijelző tartalom is kimenthető szabványos képformátumba.

Csatlakozók

 • Tápellátás: 230V/12V AC vagy DC tápegység, 2db 1,5Ah akkumulátor
 • Kimenet: DMX-512, 1-1db 3 és 5 pólusú XLR csatlakozóval
 • Bemenet:DMX-512, 1-1db 3 és 5 pólusú XLR csatlakozóval USB csatlakozó PENDRIVE-hoz

Kiszerelés

 • Készülékház: Alu koffer, és Fém doboz, egyszínű, kiváló minőségű, erős kopásállóságú szitázás
 • Szélesség: 350mm,; Magasság: 140mm; Mélység: 250mm
 • Nettó súly: 4,5 Kg
 • Csomagolás: 5 rétegű kartondoboz, mellékelve tápegység, kezelési útmutató
Letöltések – Kezelési útmutató Méret
Kezelési útmutató – rev 2 – HU 327.68 KB