Hívás most!
Ajánlatkérés
VÁSÁRLÁS
FONTOS! Weboldalunkon árakat nem teszünk közzé, vásárlásra itt nincs lehetőség, de a VÁSÁRLÁS gombra történő kattintással azonnal átirányítjuk Önt webáruházunkba, ahol meg tudja vásárolni a kívánt terméket.

Android Wi-Fi DMX/RDM Interface

A DEZELECTRIC Androidos alkalmazások formájában is kínál fényvezérlési lehetőségeket.

A fényvezérlő kezelőszervei a tablet, vagy adott esetben az androidos telefon érintőképernyője. Ahhoz, hogy az androidos alkalmazásból DMX jelet állítsunk elő, szükséges egy átalakító, vagyis egy interfész. Az androidos eszközből kétféle kommunikációs módszer segítségével tudunk adatokat küldeni, az egyik az USB, a másik a WiFi. Mindkettő kommunikációra kínál a DEZELECTRIC megoldást. Lehetséges felhasználások:

interface tablazat_1
Ez az interfész közvetlenül WIFI-n keresztül használható androidos eszközzel összekapcsolva DMX jel adására, vagy  RDM-es eszközökkel való kommunikációra. Külső router-t nem igényel, és a DEZELECTRIC által fejlesztett androidos alkalmazásokkal működik.

Itt megtekinthető egy videó az interfész alkalmazási lehetőségről.

A fényvezérlő programok folyamatos továbbfejlesztés alatt állnak, és újabb programok megjelenése is várható. Ezek mindegyike használható lesz ezzel az interfésszel. Mivel a Google Play áruházból letölthető Dezelectric alkalmazások ingyenesek, így csak az interfész megvásárlásával már használhatók is.

IMG5D13_0929_1_b   IMG5D13_0932_1_b

A WiFi DMX/RDM Interface beépített WiFi modullal rendelkezik, és képes közvetlenül összekapcsolódni egy androidos eszközzel. Az interface WiFi azonosítója megjelenik az androidos eszköz elérhető

WiFi hálózatok listájában, és kiválasztva az interfészt a csatlakozás megtörténik.

A WiFi DMX/RDM Interfész használatához szükséges eszközök:

  • Androidos tablet vagy mobiltelefon (mindegyik rendelkezik WiFi modullal)
  • WiFi DMX/RDM Interface

Előnye: egyszerűen, és gyorsan üzembe helyezhető, nem kell bonyolult konfigurálást végrehajtani, nem kell hozzá egyéb extra eszköz, mint például egy WiFi-s router.

WiFi DmxInt conn HU

Használata

  • Töltsük le a Google Play áruházból az egyik (akár mindegyik) Dezelectric-es applikációt.
  • Indítsuk el az interfészt, mely a WiFi-s hálózaton router-ként fog működni.
  • Androidos eszközön látható lesz az interfész azonosítója, erre kattintva csatlakozzunk az interfész által létrehozott hálózathoz.
  • Csatlakoztassuk az interfész DMX kimenetét egy DMX kábellel a meglévő DMX-es hálózatunkhoz. Az androidos applikációkhoz részletesebb leírást talál a honlapon a TERMÉKEK – ANDROID menüpont alatt egy-egy terméket kiválasztva. Az androidos készüléken egy felhasználó által megadott jelszó megadása szükséges
Letöltések – Kezelési útmutató Méret
WiFi DMX RDM Interface – kezelési – rev2.pdf 568.17 KB