Hívás most!
Ajánlatkérés
VÁSÁRLÁS
FONTOS! Weboldalunkon árakat nem teszünk közzé, vásárlásra itt nincs lehetőség, de a VÁSÁRLÁS gombra történő kattintással azonnal átirányítjuk Önt webáruházunkba, ahol meg tudja vásárolni a kívánt terméket.

Android Ethernet DMX/RDM Interface

Az interfész használható meglévő WiFi/Ethernet-es hálózatban, vagy szeparált hálózatban, egy dedikált WiFi routert használva.

A fényvezérlő programok folyamatos továbbfejlesztés alatt állnak, és újabb programok megjelenése is várható. Ezek mindegyike használható lesz ezzel az interfésszel. Mivel a Google Play áruházból letölthető Dezelectric alkalmazások ingyenesek, így csak az interfész megvásárlásával már használhatók is.

Az interfész RDM kompatibilis, azaz a hozzá csatlakoztatott RDM-es eszközök menedzselhetők a hozzá tartozó androidos applikációkkal.

ethdmxinterface_01

Interfész kompatibilitási táblázat:

interface tablazat_1

Használata:

  • Töltsük le a Google Play áruházból az egyik (akár mindegyik) Dezelectric-es applikációt.
  • Amennyiben ott, ahol használni szeretnénk a fényvezérlőt van már Wifi-s hálózat, úgy az androidos készülékünket állítsuk be erre a hálózatra.
  • Ha nincs kiépített hálózat, úgy egy WiFi router segítségével könnyen létesíthető egy.  WiFi routerek sokféle típusban kapható, bármelyik megfelel. A legolcsóbb típusokon belső antenna van, ezek hatótávolsága kisebb, míg vannak akár 3 külső antennával rendelkező routerek, ezek hatótávolsága értelem szerűen nagyobb.
  • Csatlakoztassuk az interfészt egy ethernet kábellel a routerhez.
  • Csatlakoztassuk az interfész DMX kimenetét egy DMX kábellel a meglévő DMX-es hálózatunkhoz.

EthDmxInt conn HU

Az androidos applikációkhoz részletesebb leírást talál a honlapon a TERMÉKEK – ANDROID menüpont alatt egy-egy terméket kiválasztva.

Az interfész a működéséhez szükséges hálózati IP címet a routertól kap, az DHCP szerverként oszt ki automatikusan. Az androidos készüléken egy felhasználó által megadott jelszó megadása szükséges.

Letöltések – Kezelési útmutató Méret
Ethernet DMX RDM Interface – kezelési – rev1.pdf 604.89 KB